Kan uw kind ook een extra steuntje in de rug gebruiken? Voorbereiden op de middelbare school? Bent u van mening dat uw kind zelfstandiger kan worden? Zelfredzaamheid vergroten? Maar hoe?

 

Hoe doen we dat?

Door middel van zes sessies waarin we de verschillende thema’s aan bod laten komen. Het spel Pubermind is een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast maken we gebruik van rollenspellen, werkbladen, oefeningen en verdiepingsopdrachten. De laatste sessie zal in het gezin plaatsvinden waarbij het spel Pubermind met het gezin wordt gespeeld. Hiermee krijgt het kind de kans om op een ontspannen wijze de geleerde vaardigheden te laten zien.

 

Tijdsduur: 6 sessies van 1 uur
Kosten: na aanmelding ontvangt u een offerte
Doelgroep: kinderen van 9 t/m 12 jaar en kinderen van 12 t/m 16 jaar (max. 5 deelnemers)
Locatie: in Maarn of op locatie

 

De Pubermind training is een training ter bevordering van de sociale zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Binnen de training is interactie tussen de deelnemers een belangrijk uitgangspunt. De werkwijze bevordert het zelfinzicht en vergroot de kennis. Tijdens de training is er onder andere aandacht voor de vermindering van spanning en stress, vergroten van de weerbaarheid, de emotieregulatie en sociale vaardigheden. De Pubermind training zet het kind in zijn kracht en helpt nieuwe stappen te zetten.

 

Interesse in onze Pubermind- of Kidsmindtraining? Kijk op https://www.mischawink.nl/mischawink.nl/aanbod/groepstraining

 

training wordcloud