Lezing op locatie (incompany)

 

Wie? Groep van professionals/collega's die werkzaam zijn met kinderen vanaf 9 jaar en/of jongvolwassenen (hulpverleners HBO/WO, leerkrachten)

 

Waar? Bij u op locatie

 

Duur? 2 uur

 

Tarief? Op aanvraag, afhankelijk van de grootte van uw groep. Exclusief reistijd en reiskosten. U kunt zelf aangeven hoeveel Pubermind spellen u wilt voor uw team. Alle teamleden ontvangen een certificaat.

 

Wat? U krijgt een training tot spelleider, zodat u de methode Pubermind in kan zetten binnen behandeling, begeleiding of in de klas. Tijdens de interactieve lezing is er aandacht voor uiteenlopende problematiek. U geeft bij de inschrijving aan voor welke problematiek u graag extra aandacht zou willen hebben. Er zal gestart worden met een korte theoretische onderbouwing waarna de visie en werkwijze wordt uitgelegd. Tot slot zal u vanuit casuïstiek ervaring opdoen met methode Pubermind.

 

Geaccrediteerd? NVO/NIP (2 punten)

 

Doelen

  • Actuele theoretische- en praktische inzichten over de puberteit (t.a.v. seksuele ontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, fysieke ontwikkeling) te verbreden en toe te passen.
  • Kennis van attitude en werkwijze (o.a. vanuit oplossingsgericht werken, ACT), die nodig is voor het inzetten van de methode Pubermind, toe te passen.
  • De methode aan te passen op specifieke doelgroepen (ontwikkelingsstoornissen o.a. ADHD en ASS en verstandelijke beperking).
  • Zelfstandig de methode Pubermind tot uitvoering te brengen en hierbij de beoogde doelen passend bij de methode te behalen.
  • De methode te integreren in een behandel of begeleidingstraject.

 

Aanmelden? Klik hier